Tom Fords nye parfumeserie vinder parfumepris

Er du bare lidt bekendt med hvad der bevæger sig inden for parfume og dufte, er du helt sikkert stødt på Tom Fords umådeligt populære parfumeserie. De eksklusive parfumer med det høje prisskilt tordner der ud af og flere af de mest markante dufte er allerede udsolgt i store dele af Europa, særligt den hypede “Fucking Faboulous”.

Flere af parfumerne fra Privat Blend serien har vundet priser. Senest har den meget populære duft “‘Lost Cherry” vundet en prestigefyldt pris ved Fragrance Foundation Awards – en af de største priser man overhovedet kan vinde inden for feltet.

Parfumerne og duftserierne forhandles i blandt andet Illum og Magasin her i Danmark.

Særligt Private Blend serien er som sagt meget populær og priserne for parfumerne starter fra ca. 800 kr., for 30 ml. Flere af de mest populære dufte findes dog kun som 50 ml. hvorfor prisen sniger sig op på omkring de 1500 kr.

Du kan dog være helt sikkert på, at du opnår unikke dufte med Tom Fords parfumeserie – alle parfumerne er baseret på forskellige oplevelser eller steder og nogle på materialer, som eksempelvis den populære Oud Wood.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Proudly powered by Wpopal.com